Vandaag besteld morgen in huis

algemene informatie

Levering in heel Nederland! 

Indien de bestelling, vóór 16.00 uur, op een werkdag binnenkomt wordt het bestelde geleverd binnen de 24 uur. Betalen na ontvangst van de producten. 

U ontvangt een orderbevestiging/factuur per e-mail. Voor betalingen kunt u gebruik maken van het volgende ING bankrekeningnummer: 

NL84INGB0006211746 tnv VIRGINIA-S HEALTH BEAUTY CARE te Hoorn.  

 

VEILIG BETALEN MET IDEAL 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 
 
Zelf afhalen van bestellingen. 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak. 
 

Verzenden
Wanneer je bij Virginia's Health and Beauty Care / Afvallen 24 uur, een bestelling plaatst dan wordt deze verzonden via DPD of PostNL. De kosten hiervoor bedragen  € 6,95 voor een standaard verzending.


Ruilen of retourneren binnen 30 dagen
Niet goed! Geld terug garantie. Je kunt een product ruilen of retourneren als je dat binnen 30 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
Wanneer je een product wenst te retourneren verzoeken wij jou om eerst contact met ons op te nemen. Op deze wijze kunnen wij je retourzending snel en efficiënt verwerken. Je ontvangt vervolgens per e-mail een retourformulier die je bij de retourzending kunt voegen. Zodra de retourzending met ingevuld formulier bij ons is gearriveerd nemen wij contact met je op.