Herbalife member worden

Bijverdienen of andere voordelen van Herbalife Member genieten?
Je hebt nu de kans om Herbalife Member te worden. Als Herbalife Member heb je de mogelijkheid om rechtstreeks bij Herbalife je producten te bestellen. Deze kan je natuurlijk voor eigen gebruik inkopen, maar je hebt ook de mogelijkheid om de producten door te verkopen aan klanten. Hiermee bouw je een extra inkomen op. Je kunt zelf bepalen hoe serieus je hiermee aan het werk gaat. Uiteraard hoef je niet te werken met Herbalife en kan je ook alleen de voordelen als Member benutten.

Bent u echter wel op zoek naar een serieuze bijverdienste of een compleet nieuwe uitdaging? Dan bent u hier ook op de juiste pagina!

 

Wij zoeken in Nederland en België enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een serieuze bijverdienste of een compleet nieuwe zakelijke uitdaging.

 

Het werk als Distributeur is zeer afwisselend en kan op verschillende manieren gedaan worden. Affiniteit met computers en internet is een pré.


Een Herbalife Member >>>
Werkt fulltime of parttime vanuit huis als kleine zelfstandige
Werkt met de producten en het marketingplan van Herbalife International
Krijgt een gedegen (interne) opleiding voordat hij/zij start met werken
Ontvangt korting op Herbalife producten. Hoe meer u (ver)koopt, hoe meer korting u ontvangt, hoe hoger uw winst

U hoeft geen grote voorraden in huis te nemen, nergens voor nodig. U besteld rechtstreeks bij Herbalife en Herbalife zorgt voor de verzending naar uw klant.

 

Wilt u meer weten over het Membership bij Herbalife International?


Het IBP bevat:
1 Formule 1 voeding

U ONTVANGT DIRECT 25% KORTING, KORTING KAN OPLOPEN NAAR 50%.