betaalwijze

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat u de producten ontvangen heeft kunt u de factuur betalen.
Voor betalingen kunt u gebruik maken van het volgende ING bankrekeningnummer: 
NL84 INGB 0006211746 tnv VIRGINIA-S HEALTH BEAUTY CARE.  

Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de producten in ontvangst kunt nemen. 
 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Virginia's Health and Beauty Care wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 
 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak, u betaalt van te voren of contant bij ontvangst.
 
Herbalife is aangesloten bij de Vereniging van Directe Verkoop Nederland.
 
Met vriendelijke groeten,
Virginia's Health and Beauty Care
Virginia van den Brink
Boedijnhof 157
1628 SH Hoorn
 
Telefoon: 0229-852863 of 06-20422422
 
K.V.K 37098298
BTW 1325.12.907.B.01